Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Захоплюйтесь читанням! Читайте більше книг!

Захоплення читанням в підлітковому віці впливає на кар'єрне зростання

«Працюючи над ролями і розповідями, я з деяких пір став натикатися на місця, які ставили мене в безвихідь. Немов у них залишалося щось приховане від мене. І одного разу я виявив, що мені не вистачає знань. Я з подивом озирнувся навколо і немов побачив світ вперше - він став для мене сповнений загадок. Я всюди шукав можливість дізнатися нове: придивлявся до людей, випитував їх, прислухався до чужих розмов, а потім зрозумів, що окрім книги нема нічого кращого для людини, яка хоче зрозуміти навколишнє його і незнайому йому життя.

Ось коли я почав читати! Все, що потрапляло мені до рук, - романи, повісті, казки, статті, наукові трактати. І все було цікаво. »

 

Леонід Утьосов «Спасибі, серце».

 

«Захоплення читанням в підлітковому віці впливає на кар'єрне зростання в майбутньому. Опитано 17200 осіб у віковій групі за 30. Ті, хто в юному віці волів читати і досяг більшого. Ні спорт, ні активне спілкування з однолітками, ні відвідування музеїв і театрів такого ефекту не дають. »

 

висновок дослідження соціолога Марка Тейлора, Оксфорд

 

«... Читання тренує мозок. Адже ми не просто складаємо букви в слова, але одночасно шукаємо зміст прочитаного, запам'ятовуємо і те, про що тільки що дізналися, і наші емоції, і атмосферу моменту. Після такого тренування всі відділи мозку починають працювати краще. А значить, в майбутньому читаючий підліток стане легше знаходити рішення для важких завдань, буде нестандартно мислити і швидше реагувати. Важливо, щоб дитина бачила вас з книгою ».

Зачекайте будь ласка...