Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Amazon починає продаж Kindle Voyage

Kindle Voyage

Компанія Amazon презентувала новий рідер з серії Kindle - Kindle Voyage. Новий пристрій товщиною 7,5 міліметрів важить 178,6 грам і використовує технологію електронного чорнила E-Ink. Розширення екрану складає 300ppi, а поверхня екрана повністю виконана зі скла. В Kindle Voyage використана нова система перегортання сторінок: досить натиснути на тонку лінію на лівому або правому краю екрану. Крім того, сторінки можна перегортати прокруткою на сенсорному екрані.

Amazon також оновила інші електронні пристрої. Так, нова модель Kindle Paperwhite має в два рази більший об'єм пам'яті, ніж попередня. Оригінальний Kindle отримав сенсорний екран, прискорений на 20% процесор і подвоєний об'єм пам'яті. На відміну від Voyage і Paperwhite, в оригінальну модель Kindle не додали вбудовану підсвітку.

Володарі нових Kindle Voyage, Kindle Paperwhite і Kindle зможуть користуватися новою послугою Amazon - Word Wise. Дана послуга автоматично пропонує визначення складних слів грунтуючись на складності читаних текстів. Amazon стверджує, що Word Wise може знадобитися дітям і людям, що вивчають англійську мову.

Крім того, покращилася функція «рентгена» для книг (X-Ray for Books), що знайомить з головними героями і основними розділами книги, а також інтеграція з сервісом рекомендацій Goodreads.

Всі представлені пристрої сумісні з сервісом електронної передплати Kindle Unlimited, який надає доступ до більш 700.000 електронних та аудіокниг за $ 9,99 на місяць. Для дітей доступна послуга FreeTime Unlimited за $ 2,99 на місяць.

Вартість Kindle Voyage в США становить $ 199. Оновлений Kindle Paperwhite коштує $ 119, в той час як Kindle з сенсорним екраном - $ 79.

Зачекайте будь ласка...