Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Простий спосіб виділитися з натовпу

Простий спосіб виділитися з натовпу

Хочете виділитися з натовпу і перестати бути таким же, як усі? Почніть читати. Кожен з нас знає, що читати круто, читати корисно, але роблять це далеко не всі. Така ж ситуація і з правильним харчуванням, тренуваннями, сном - список можна продовжувати досить довго. Більшість людей наче просто не хочуть ставати розумнішими і отримувати нові знання.

 

Звичайно, зараз отримати порцію розваг набагато легше і простіше, ніж раніше. Facebook, комп'ютерні ігри, телевізор - все знаходиться так близько, що потрібно лише простягнути руку. Цьому складно чинити опір. Але цьому треба опиратися.

 

З якою б проблемою Ви не зіткнулися, хтось, вже давно вирішив її і написав про це книгу або статтю. Зберегти час і вирішити багато своїх проблем Ви можете просто почавши читати.

Книги - це також одне з кращих вкладень, яке Ви можете зробити. Чули фразу про те, що інвестувати треба в себе? Так от книги - це і є таке інвестування. Припустимо, що автор, який написав книгу, витратив на дослідження 100 годин часу. Що це означає для Вас? Всього лише те, що Ви можете заощадити собі 100 годин часу, прочитавши його книгу.

 

Уявіть, скільки часу можна заощадити, прочитавши книги Дональда Трампа, Уоррена Баффета, Дейла Карнегі та інших відомих письменників. Багато досліджень, проведених на тему читання, показали, що в читачів:

- збільшується словниковий запас;
- поліпшуються креативні здібності в різних сферах діяльності;
- зменшується стрес;
- поліпшуються вербальні навички.


Крім цього, читаючи художню книгу, Ви можете пережити безліч подій і вжитися в роль головного героя. І повірте, це чудове відчуття! Ось що Уоррен Баффет відповів на запитання про те, як стати розумнішими:

"Читайте 500 сторінок щодня. Ця порада дійсно працює. Кожен з Вас може це зробити, але далеко не кожен робить."

Баффет розумів, що навіть після того, як він видав свій секрет, ніхто ним не скористається. Хоча, чорт забирай, кожен з нас шукає це унікальне правило, через яке люди перетворюються на мільйонерів, змінюють своє життя і стають успішними.

 

Наприклад, Марк Кьюбан, відомий американський мільярдер, у той час як починав свій перший бізнес, читав кожну книгу, яку тільки міг знайти. Він розумів, що 20$ - це не ціна для потенційної можливості відкрити для себе новий спосіб залучення клієнта або впровадження нового рішення. Ось урок, який він засвоїв:

"Всім людям в цьому світі доступна однакова кількість інформації, але практично ніхто не хоче її використовувати."

 

Істина полягає в тому, що більшість людей читають кілька годин на місяць, а то й менше. Читайте більше, ніж вони, і Ви зможете виділитися з натовпу, дізнатися безліч нової корисної інформації та застосувати її в реальному житті!

 

Немає ніякого секрету в тому, як читати щодня. Потрібно просто зробити це частиною свого розпорядку. 20 сторінок на день дорівнюють 25 книгам на рік. Чи зможете Ви виділити трохи часу для того, щоб прочитати їх? 

 

tumblr_nxvtcufmg41uw61h0o1_500

Зачекайте будь ласка...