Українські звичаї. Народини. Коса ж моя...

Украина , Этнография. Историография , Этнография. Этнология. Традиции. Праздники. Ритуалы , Народное поэтическое творчество , Антропология , Археология. Этнология , История Украины , Литературоведение /

Опис книги:

В епіцентр цієї книги поставлено жінку. Тут детально прослідковуються різні етапи її становлення та життя. У розділі "Народини", що є своєрідним кодексом правил і табуацій, яких мала дотримуватися жінка, виношуючи, народжуючи, вигодовуючи та виховуючи дитину, а також її оточення, аби нащадок з'явився на світ здоровим й став у майбутньому справжнім продовжувачем роду; описано дії повитухи та сім'ї під час пологів і після них; широко представлено різні замовляння, зговорювання, магічні дії, до яких вдавались, щоб попередити або позбутися хвороби чи якоїсь іншої напасті, окремі рецепти, рекомендації.

ISBN: 978-966-361-220-1


Замовити книгу


Сайт javalibre.com.ua пропонує сервіс пошуку літератури в форматі паперових книг по інтернет магазинах, які здійснюють доставку товарів по Україні. За допомогою каталогу Ви можете знайти потрібну Вам книжку і замовити доставку на зручну для Вас адресу.