Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Крокодил не хотів літати

Проза/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

18 серпня 1918 року.
Лист до рідних.
“...Уклін усім, хто запитував про мене, і, як говорить матінка Петінгіл: “Хай залишать нас у спокої, аби могли ми перебувати в сім’ях своїх”. На добраніч і всім моя любов.
ЕРНІ”


- Дивний це чоловік. Йому було дуже важко розлучатися з дружиною. Уявляєш? - Директор Космічного Транспортного Центру Микола Рамар підійшов до столу і мляво усміхнувся: - Ти його побачиш. Я розповідаю тобі про те, що навряд ти знайшов би в матеріалах вашої “Зета-люкс”.
- Нашої “Зета-люкс”, - стримано поправив його Фредерік Мелвін і також усміхнувся. - Він просто молодий і сильний. Це пояснює і виправдовує все. Так мені видається. Смішно слухати, Миколо.
- Справа не в тому, Фредерік. І даремно ти не хочеш мене зрозуміти чи бодай уважно вислухати.
- Чому ж не хочу? Я для того і прилетів до тебе. Але облиш свою студентську звичку перебільшувати.
Микола Рамар пригладив рукою їжакуватий чуб, рудуваті короткі вуса:
- Ти все такий же, Фредерік.

[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Крокодил не хотів літати txt скачати, читати Крокодил не хотів літати jar скачати, читати Крокодил не хотів літати fb2 скачати, читати Крокодил не хотів літати epub скачати, читати Крокодил не хотів літати doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено