Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Знак Близнюків

Проза/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

Вогнище весело тріскотіло, поїдаючи сухі гілки і освітлюючи невелику галявину тремтливими сполохами світла. Язики полум'я рвалися вгору і, немов бавлячись, вихоплювали з мороку обличчя людей.
Пахло соснами...
Антон підняв з землі гітару і почав задумливо перебирати струни, заворожено дивлячись у вогонь. Сталеві нитки під його пальцями зазвучали тужливо і тихо, вторячи шуму вітру і шереху гілок.
Світлана зіщулилася і присунулася ближче до Андрія.
Він поклав руку їй на плече. Дістав запальничку, прикурив і глибоко затягнувся. Язики полум'я відбивалися у його зіницях, і вогник сигарети то розгорявся, то згасав, освітлюючи його обличчя.
Ольга встала і поглянула на присутніх біля багаття.
– Хлопці, хто йде купатися? – запитала вона.
Сергій спідлоба поглянув на неї і, гмикнувши, відвернувся. Андрій задумливо дивився у вогонь...

[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Знак Близнюків txt скачати, читати Знак Близнюків jar скачати, читати Знак Близнюків fb2 скачати, читати Знак Близнюків epub скачати, читати Знак Близнюків doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено