Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Духовні виміри української національної ідеї

Наука/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

Проблема духовних основ становлення українського суспільства, духовного поступу нації, її самовизначення та самоутвердження на історичних, соціальних і політичних роздоріжжях другої половини ХІХ – початку ХХ століть у світогляді, художній творчості, науковій та громадській діяльності І.Франка – то своєрідна відповідь одного з наших найвидатніших мислителів на виклики свого часу. Роз’єднана між різними державами, за умов дії Емського та Валуєвського циркулярів, колоніального становища в Росії, нищівного онімечення за панування Австро-Угорщини, ополячення під гнітом Польщі, повсюдних заборон українського слова, освіти, культури, соціального та національного гноблення в цих країнах, Україна потребувала таких провідників, які б своєю працею пробуджували у найглибинніших прошарках і верствах духовне життя нації, згуртовували і скеровували ці прошарки і верстви та виводили їх на вищі щаблі боротьби за своє національне самоутвердження між європейських народів. І.Франко був одним з них. Духовний зміст української національної ідеї у його розумінні та потрактуванні якнайпереконливіше засвідчує це.

[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Духовні виміри української національної ідеї txt скачати, читати Духовні виміри української національної ідеї jar скачати, читати Духовні виміри української національної ідеї fb2 скачати, читати Духовні виміри української національної ідеї epub скачати, читати Духовні виміри української національної ідеї doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено