Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Приречена сексуальністю

Філософія/
рейтинг 4 (всього голосів: 1)

Опис книги:

Книга «Приречена сексуальністю» написана Володимиром Калугою заради того, аби допомогти кожному, хто вже сповна наситився буденністю, створити атмосферу для нових переживань, спонукати до активного пошуку. І за одне допомогти зорієнтуватися в обставинах, в яких кожен виявляє себе спонтанно, як таких, що існують до нього та поза ним, але є невід’ємною умовою його існування. А ще точніше, користуючись словами Мірча Еліаде, не буде зайвим сказати, що думки і ідеї, закарбовані в цій книзі, покликані «допомогти тим, хто намагається знайти щось, що варто побачити в тому, що вони називають «цим життям». І ні на йоту більше чи менше. Автор жодним чином не претендує на ствердження істини в останній інстанції, а його книга на право бути дороговказом і путівником по життю. Основоположним принципом формування змісту «Приреченої сексуальністю» послугувала ідея про те, що «у всьому є і добро, і зло. Все поєднано, все підлягає впливу жорстких світових законів, яких ми, на жаль і на щастя, не розуміли, не розуміємо і ніколи не зможемо збагнути у всій їх повноті» (Гриневич Сергій), але при цьому ніхто і ніщо не може перепинити людину на шляху осягнення істини. На шляху до самої себе. Хіба що окрім неї самої, озброєної молотом байдужості та клинком смутку.

[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Приречена сексуальністю txt скачати, читати Приречена сексуальністю jar скачати, читати Приречена сексуальністю fb2 скачати, читати Приречена сексуальністю epub скачати, читати Приречена сексуальністю doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено