Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Принцеса бамбука

Казки/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

Жили колись дідусь і бабуся. Кожен день дід ходив рубати бамбук і виготовляв з нього всілякі речі. Одного разу, працюючи в заростях бамбука, він побачив дивне дерево, яке, ніби, світилося зсередини. Дід був здивований, і йому стало цікаво чому це дерево світиться все яскравіше. Дід розрубав дерево. У стовбурі сиділа гарненька маленька дівчинка. Старий посадив дівчинку на руки і пішов додому.
"Бабуся, подивись! Ось кого я знайшов у бамбуку!" Сказав він своїй дружині, вказуючи на чарівну маленьку дівчинку.
Бабуся пищала, що довгоочікувану дитину їм послали боги, і вони полюбили дівчинку як рідну, а назвали її Принцесою Бамбука.
Маленька принцеса зростала швидко і стала прекрасною дівчиною. Коли дідусь і бабуся були стомлені або сумні, їм вистачало тільки поглянути на донечку, і вони відчували себе краще. Після того як дідусь знайшов дівчинку, він забрав стовбур бамбука бо той був із чистого золота. Вони розбагатіли і стали жити у великому будинку. Всі троє жили дуже дружно, бамбукова принцеса ніколи не виходила з дому, але її краса була відома по всій Японії.
Багато молодих людей приїжджало з усіх кінців країни, щоб побачити принцесу, але дідусь не дозволяв їм побачити улюблену дитину. Багато хто з них були дуже розчаровані, що не бачили цю красу, і поверталися додому через кілька днів. Тільки 5 молодиків з них настільки хотіли побачити дівчину і потім одружитися з нею, що днями стояли під дверима її будинку, якою б не була погода.
Одного разу, Бамбукова принцеса сказала діду:
"Я буду просити кожного з цих п'яти молодих людей, принести мені подарунок. І тоді я вирішу чиєю дружиною я стану".


Але дівчина не хотіла виходити заміж за жодного з молодиків. Подарунки для неї надзвичайно важко було знайти. Першому молодику вона наказала принести чашу з каменя Будди, яка знаходилася в Індії, другому принести плоди з золотого дерева, фруктами якого є намистинки, а наступному хутро мишей, які як кажуть, живуть а Китаї, четвертому принести коштовність з п'яти кольорів, яку дракон носить на шиї, і, нарешті, каурі, яйце ,яке іноді знаходять в гніздах ластівок, і воно приносить удачу вагітним жінкам. Бамбукова принцеса попросила принести речі, про які ніхто не знав чи вони існують насправді. Молоді люди були дуже здивовані і збентежені.
Молоді люди вирушили на пошуки, то запитувані об'єкти не принцеса з бамбука, а не від старого на якийсь час. Одного разу, перший з них повернувся і приніс чашу зроблену з каменя Будди. Але він не ходив в Індію і не шукав чашу Будди там, а приніс її з храму біля Кіото. Коли принцеса побачила чашу вона зрозуміла, що це не справжній камінь Будди, бо він не сяє так яскраво
Друга молода Людина не знала де знайти золоте дерево з плодами-намистинами. Він був дуже багатий і попросив майстра зробити таке дерево. Потім він приніс Принцесі дуже красиве, майстерно зроблене дерево, так щоб дівчина повірила, що це те дерево , яке вона просила. Принцеса була в розпачі, бо ремісники прийшли відстоювати свої права, і вона тоді зрозуміла, що були введена в оману, і що це дерево є підроблене.
Наступний молодик теж не поїхав сам шукати подарунок, а попросив торговців, які їздили до Китаю привезти йому хутро миші. Після повернення на батьківщину, йому дали гарне пальто, запевняючи, що то миша з Китаю. Потім він відправився до принцеси і сказав:
"Це дуже хороше хутро, говорять, що шкіра мишей не горить у вогні. "Подивимося"- сказала Принцеса і кинула хутро на вогонь. Воно відразу ж зайнялося і згорі...
[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Принцеса бамбука txt скачати, читати Принцеса бамбука jar скачати, читати Принцеса бамбука fb2 скачати, читати Принцеса бамбука epub скачати, читати Принцеса бамбука doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено