Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Кмітлива жінка

Казки/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

У старі часи жив собі бідний старий, і була у нього красуня дочка По сусідству з ним жив інший стариган, дуже багатий, а у нього був син як то люди кажуть трохи не при собі. Бідняк, бажаючи поріднитися з багачем, насильно видав свою дочку заміж за цього дурного хлопця.
Дочка скоро зненавиділа свого чоловіка, але розвестися з ним не могла – такі жорстокі були закони в ті часи. Тому вона вирішила придумати що-небудь, щоб довести перед людьми дурість свого чоловіка, щоб ця дурість змогла послужити приводом для розлучення. Її батько був хорошим мисливцем і, наслідуючи йому, його дурний зять теж займався полюванням, ставив капкани на зайців і вершу на риб, але нічого не міг зловити.
Одного разу дружина причепила до капкана свого чоловіка карася, а у вершу засунула убитого зайця. Її дурний чоловік подумав, що це насправді він зловив. Висунув він язика з радості і побіг додому з криком:
- Я зловив у вершу зайця, а в сильце карася! Якраз в цей час в їх будинку відбувалися збори жителів.
Молода жінка розповіла присутнім про дурну витівку її чоловіка і попросила їх бути свідками, що він сказав ці дурні слова. Вона сказала:
- Ось до якого ступеня дурний мій чоловік, він упевнений, що зловив карася сильцем, а зайця вершою. За такого дурня батько з матір'ю насильно видали мене, тому тепер я повинна розвестися з ним.
Люди переконалися в дурості її чоловіка і допомогли їй розвестися з ним. Таким чином, дочка бідняка завдяки своїй винахідливості зуміла розвестися з своїм ненависним чоловіком.
...
[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Кмітлива жінка txt скачати, читати Кмітлива жінка jar скачати, читати Кмітлива жінка fb2 скачати, читати Кмітлива жінка epub скачати, читати Кмітлива жінка doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено