Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Іще ніч...

Релігія/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

“ІЩЕ НІЧ...” – перша з серії книг-відповідей відомого уже не лише в Україні, але і за її межами проповідника Слова, місіонера та богослова єпископа Олега (Ведмеденка).
Серія присвячена відповідям на запитання вірних, слухачів Біблійних курсів, телеглядачів програми “Духовність”, дослідників Біблії і загалом усіх тих, хто є небайдужим до справи свого спасіння, – всіх, хто шукає правди Божої.
Запитання ці досить різноманітні, і бувають непростими, а інколи й дуже гострими.
Умовно їх можна поділити на три групи:
• запитання, які стосуються біблійної символіки, і взагалі тлумачення Святого Письма;
• запитання відносно канонів, обрядів, догматів церкви, а також проблем церковного життя;
• запитання, які сформовані під впливом поглядів різноманітних протестантських конфесій.
Книга має світоглядний характер, і призначена для широкого кола читачів.

[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Іще ніч... txt скачати, читати Іще ніч... jar скачати, читати Іще ніч... fb2 скачати, читати Іще ніч... epub скачати, читати Іще ніч... doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено