Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Лис вовкові показує масло

Казки/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

Одного разу йшов вовк полем та й надибав лиса й каже йому: — Я, брате, такий голодний, що гину. Я щось би з'їв, та немає нічого. Мушу тебе їсти, та й уже. Лис як те почув та й одказуе: — Ти мене не їж, а я тобі дам зараз щось смачного поїсти. Їв би масло? — Ой,— каже вовк,— чому б ні! Неси його сюди! Лис і каже: — Ходім у село, там є велике кружало масла, то й їстимеш. — Добре. Привів його лис до великого ставка та й каже: — Ану бери та й хлебчи воду, а насподі є масло. Вперед мусиш випити воду та так і до масла дістанеш. Та такого того масла багато, що ти його й з'їсти не зможеш. А вовк таки и не розпитував багато та — хляп, хляп, хляп — хлебче собі воду, щоб добути масла. Хлебтав, хлебтав, а далі й не зміг, бо став — як барило, та й дивиться на лиса. А лис у сміх. Вовк тоді зрозумів, що над ним кепкують, та за лисом. А лис задер хвоста та навтьоки. Біжать, біжать, вже лис коло своеє нори, а вовк — хап його за ногу. То лис зараз же надумався та й крикнув: — Слава богу,— каже,— що вхопив за коріння, а не за ногу! А вовк тоді мерщій пустив ногу та хап за коріння. А лис — скік у нору, заховався й зареготав.
[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Лис вовкові показує масло txt скачати, читати Лис вовкові показує масло jar скачати, читати Лис вовкові показує масло fb2 скачати, читати Лис вовкові показує масло epub скачати, читати Лис вовкові показує масло doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено