Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Кого злякалися

Казки/
рейтинг 0 (всього голосів: 0)

Опис книги:

Удома немає води, - сказала бабуся внучці, - піду на річку, принесу.

Узяла бабуся відро і пішла за водою. Не встигла бабуся піти, як захотіла і внучка піти за водою. Узяла внучка маленьке відерко і пішла за бабусею. Залишився удома півник, та захотів і він піти за водою. Узяв півник маленьке відерко і пішов услід за бабусею і внучкою. А в цей час з своєї нірки висунула голову мишка, подумала-подумала - і теж вирішила йти за водою. Узяла мишка відерко, маленьке, як пальчик, і побігла до річки.

Ось і зібралися вони всі на річці. Набрали води і відправилися додому: попереду бабуся, за бабусею внучка, за внучкою півник, а за півником маленька мишка.

На краю дороги росла яблуня, а під яблунею спав сірий зайчик. Дув вітер і гойдав верхівку яблуні. Раптом одне яблуко впало з верхівки і догодило зайчикові прямо в лоб. Схопився зайчик, стрибнув та і потрапив прямо бабусі під ноги. Злякалася бабуся, впала і всю воду пролила.

Ось справа-то яка дивна!

Злякався і зайчик. Побіг він зі всіх ніг далі і наткнувся на внучку. Внучка впала і всю воду пролила.

Злякався зайчик ще більше, побіг ще швидше. Не відмітив він, як зіткнувся з півником. Закричав півник, упустив відро. Те-то страху було!

А маленька мишка, як тільки побачила, що зайчик біжить зі всіх ніг, кинула відро та і нирк в чагарник.

Заспокоїлася потім бабуся, подумала-подумала та і говорить про себе: "Ось щастя, що я врятувалася, не інакше як це ведмідь був!"

Задумалася і внучка і сказала про себе: "Ось щастя, що я врятувалася від цеї напості, не інакше як це вовк був!"

Подумав півник та і говорить: "Ось щастя, що я врятувався від лисиці!"

А мишка сидить в чагарнику, виглянути боїться і думає: "Ось вже щастя, що врятувалася я від страшного кота!"

А в цей час бідний зайчик все біг і біг.

Прибіг він в ліс і зарився там в купу листя. Коли вже заспокоївся небагато, то подумав: "Ну і змучився я! І полювали-то за мною, і кидалися-то на мене!.. Ледве врятувався!"
...
[переглянути текст повністю]

Скачати книгу:

скачати, читати Кого злякалися txt скачати, читати Кого злякалися jar скачати, читати Кого злякалися fb2 скачати, читати Кого злякалися epub скачати, читати Кого злякалися doc

Сучасні технології дозволяють вмістити на маленькому девайсі багато електронних книг і читати їх практично в будь-якому місці будь-коли. Для того щоб насолоджуватися літературним твором не потрібно більше шукати книги по бібліотеках, достатньо просто заглянути в інтернет і завантажити необхідний текст. На сайті зібрана література у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). jar (Java ARchive) - це архівний файл, який можна використовувати в мобільних телефонах. В такому архіві можна закачати на телефон ігри, програми та книги. fb2 (FictionBook) - це формат електронних текстів у вигляді XML-документів, в яких кожен елемент і атрибут описується заздалегіть визначеним тегом. Правильно підготовлений електронний текст у форматі FictionBook містить в собі всю необхідну інформацію про книгу - структурований текст, ілюстрації, назву, рік видання, інформацію про автора. EPUB ( книга ) - це ZIP-файл, стиснутий особливим чином. Усередині цього архіву файли вмісту (у форматі XHTML), додаткові файли ілюстрацій, шрифтів і т. д., і обов'язкові допоміжні файли, які стандарт EPUB вимагає для опису книги.

Завантаження тексту...
Зачекайте будь ласка.
Не читайте з монітора комп'ютера, бережіть очі! Придбайте книгу, підтримайте автора та видавництво
[прибрати закладку]
[зробити закладку]

Дії з книгою

• Додати тег
додати

Після затвердження модератором тег з'явиться в списку тегів
• Додати до списку
додати

Додано до списку!
• Додати цитату
копіювати додати

Цитату збережено