Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Чи вірите Ви, що 700 книг змінять Вас?

Чи вірите Ви, що 700 книг змінять Вас?

Напевно, ви вже помітили, що в кожному багатому домі є бібліотека? Як Ви вважаєте: тримають ці багатії бібліотеку тільки тому, що могли її купити? Або вони такі багаті, тому що багато прочитали?
Один мудрець якось сказав: "Людина - це сума всіх книг, які вона прочитала". Чому читання таке важливе? З одного боку, тому, що слова виражають ідею. Кожне нове слово, яке ми вивчили, означає нову ідею. А ідеї безцінні. І наш дохід часто розвивається пропорційно нашій лексиці.
У нас є велика перевага: сьогодні книги стали невід'ємною частиною життя. Так було не завжди. Якби Ви були студентом в минулому столітті, то у Вас не було б жодних книг. Я вважаю великим досягненням, що ми за кілька годин можемо знайти в книгах квінтесенцію багатьох років дослідів і досліджень. Ми не повинні більше повторювати старі помилки. Всі знання де-небудь вже записані. Зрозуміло, ми повинні знайти їх. Ми повинні йти назустріч інформації, шукати її. У нас є свобода думок і свобода друку, і друкарський верстат теж вже винайдений.
Як Ви використовуєте цей шанс? Дві книги за тиждень дають у підсумку більше 100 книг на рік. Через сім років це становитиме 700 книг. Чи вірите Ви, що 700 книг змінять Вас? 

Б.Шефер

Зачекайте будь ласка...