Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Навіщо читати книги?

Навіщо читати книги?

Насамперед, книги читають для отримання знань, знаходження ідей, але можна сказати також і те, що книги формують світогляд, систему цінностей, переконання, особисту філософію і все це, безсумнівно, впливає на рівень життя в цілому.

 

У книгах міститься величезний досвід і знання інших людей, маса ідей, методик, стратегій.

 

Книги формують світогляд - читаючи правильні книги, людина поступово формує світогляд, розширює і поглиблює власний погляд на світ, свої переконання. Книги розвивають уяву, вміння мислити і міркувати.

 

Читаючи книги, можна знайти ідеальний образ самого себе у вигляді героя чи реальної людини і згодом втілити цей образ у своєму житті.

 

Читання книг дозволяє знайти відповіді на багато питань, адже тисячі людей вже прожили своє життя і поділилися своїм досвідом з усім людством. Вирішення будь-якої проблеми, наприклад, відсутність грошей або стосунки з іншими людьми, вже існує, і все це збережено в книгах. 

 

Книги надихають і мотивують на вдосконалення себе, спонукають прагнути нових звершень. Книги відкривають нові грані сприйняття світу, про які ми раніше могли навіть не підозрювати.

Зачекайте будь ласка...