Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Кожна п'ята дитина в Британії читає книги на планшеті

Кожна п'ята дитина в Британії читає книги на планшеті

Більшість британських дітей живе в будинку, де в одного з членів сім'ї є планшет, а кожен п'ятий малюк використовує планшет для читання книг. Про це йдеться в звіті Childwise Monitor Report 2013-2014.

Childwise Monitor Report 2013-2014 - звіт, в якому публікуються дані з використання дітьми та підлітками Великобританії різних каналів зв'язку і пристроїв. У документі, опублікованому 22 квітня, стверджується, що популярність планшетів серед дітей зростає: за останній рік кількість власників планшетів зросла майже в два рази.

40% опитаних дітей у віці від 5 до 14 років сказали, що мають власний планшет, а більшість опитаних живе в будинку, де планшет є хоча б у одного члена сім'ї. 25% заявили, що читають на планшеті книги.

За словами заступника директора з досліджень Childwise Саймона Леггетт (Simon Leggett), планшети популярні серед дітей і підлітків завдяки двом факторам: портативності і кількістю додатків. Водночас, кожна десята опитана дитина читає книги на рідерах і, за словами Леггетт, «розрив між власниками планшетів і власниками рідерів скорочується».

Зачекайте будь ласка...