Виберіть автора за першою буквою його прізвища


Огляд букрідерів 2013

Огляд букрідерів 2013

На ринку букрідерів представлено безліч моделей від різних виробників. На які читалки варто звернути увагу при покупці? Англійський ресурс ProPc склав топ 7 електронних читалок 2013 року. На думку ProPc топова сімка електронних букрідерів виглядає так:

 

 

 
 
 



1 . Букрідер Kobo Arc

Рідер Kobo Arc працює під управлінням операційної системи Android Ice Cream Sandwich , завдяки чому на пристрій Ви можете встановити ігри та інші програми під Android. Kobo Arc має  двоядерний процесор з частотою 1.5 Гц , оперативна пам'ять 1Гб . За виведення інформації відповідає 7 дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280 на 800 пікселів.

1

 
 
 



2 . Букрідер Amazon Kindle Fire HD

Цей e - reader дає вам більше можливостей , ніж просто читання . Букрідер Amazon Kindle Fire HD має 7 дюймовий екран з роздільною здатністю 1280 на 800 пікселів , 16 Гб внутрішньої пам'яті та стереодинаміки.

Пристрій працює на операційній системі Android 4 . Крім читання електронних книг ви можете грати , дивитися фільми , виходити в інтернет .

amazon-kindle-fire

 
 



3 . Букрідер Nook HD

Електронна читалка Nook HD має конкурентну перевагу у вигляді екрану з роздільною здатністю 1440 на 900 пікселів . На 7 дюймовому екрані зображення виглядає дуже якісно. Читалка відповідає своїй назві HD. Букрідер також працює під управлінням ОС Android. Має на борту процесор з частотою 1.3Гц, 1Гб оперативної пам'яті.

bookreader-nookhd

 
 



4 . Електронний рідер Kindle

Хоча це пристрій для читання електронних книг найдешевший серед читалок компанії Amazon , його не можна назвати поганим. Це класична читалка з екраном на основі електронного паперу - eink екран. Amazon Kindle має модуль бездротового зв'язку WI - FI, внутрішню пам'ять для зберігання бібліотеки розміром 2Гб .

ereader-kindle

 
 



5 . Електронний рідер Amazon Kindle Paperwhite

Пристрій для читання володіє якісним 6 дюймовим сенсорним eink екраном з високою роздільною здатністю. Для читання в умовах низької освітленості має вбудовану підсвітку. По праву вважається найкращим пристроєм серед eink читалок з підсвічуванням. Для електронної бібліотеки доступні 2Гб внутрішньої пам'яті.

kindle_paperwhite_amazon

 

 



6 . Електронна читалка Kobo Glo

 

Цей e - reader також має 6 дюймовий сенсорний eink екран з фірмовим підсвічуванням ComfortLight . Роздільна здатність екрану - 1024 на 768 пікселів. Для електронної бібліотеки передбачено 2Гб внутрішньої пам'яті і 32Гб розширюваної за допомогою карт microSD .

kobo-glo-reader

 

 



7 . Букрідер Kobo Mini

Пристрій зроблено на основі 5 дюймового сенсорного eink екрану . Вага читалки всього 134гр відповідають назві Mini. Простий і недорогий пристрій для читання книг з мінімальними характеристиками.

kobo-mini-reader

Зачекайте будь ласка...